Позиция на Възраждане по повод поканата на ПП-ДБ и СС 

...
Позиция на Възраждане по повод поканата на ПП-ДБ и СС 
Коментари Харесай

Деян Николов от "Възраждане": Няма да приемем поканата за втори разговор

Позиция на " Възраждане " във връзка поканата на ПП-ДБ и СС  за осъществяване на диалози за реализиране на единодушие по съответна политика и цели за ръководството на София в мандат 2023 - 2027 година
 
" На 23 ноември получихме покана за следващи диалози по отношение на политиката и целите за ръководството на София, която няма да приемем. Причината е, че на провелата се преди една седмица среща представителите на " Възраждане " изложиха в детайли вижданията си във връзка с всички основни за столицата въпроси. Миналата събота в границите на деветдесет минути посочихме концепциите ни за развиване на София в наличието на представители от ПП-ДБ, Секретен сътрудник и новоизбрания кмет. В рамките на срещата не получихме удостоверение или отменяне на нашите оферти, както и не чухме какви са техните цели и по какъв начин считат да ги осъществят ", декларира Деян Николов, ръководител на групата на " Възраждане " в Столичен общински съвет.
 
" В тази връзка считаме, че  на този стадий всичко във връзка с политиката по ръководство на София е изговорено и действителната причина за тази покана е търсенето на поддръжка за кандидатурата на ПП-ДБ и Секретен сътрудник за ръководител на Столичен общински съвет. Групата на " Възраждане " има собствен претендент за ръководител и няма да поддържа никого от претендентите на останалите партии. С оглед на това, че работата за Столицата е необходимо да стартира незабавно, призоваваме всички останали групи да поддържат претендента на " Възраждане ", с цел да може Столичният общински съвет да проработи ", безапелационен е той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР